Vypátrali a obvinili páchateľa znásilnenia, v Poprade sa žena zabila pádom zo 7 poschodia

22.03.2008 Poprad

Popradskí policajti vypátrali a obvinili páchateľa znásilnenia: Dnes Popradský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre zločiny znásilnenia a sexuálneho násilia 28 ročnému Huncovčanovi, okr. Kežmarok, ktorý bol v ...
Obvinený včera /20.3.2008/ v čase okolo 21:15 hod. v obci Veľká Lomnica na križovatke ulíc Poľná a Lesná, jednou rukou chytil od chrbta 18 ročnú ženu z Veľkej Lomnice a v druhej ruke držal nôž, s ktorým sa jej vyhrážal, že ak s ním nepôjde, že jej ublíži. Poškodená pod hrozbou ujmy na zdraví a obavy o svoj život, bola prinútená ísť s ním pol hodinu smerom k lesíku za obcou Veľká Lomnica.
Po príchode k lesnému porastu ju páchateľ nútil nielen vyhrážkami a s nožom v ruke k pohlavnému styku ale aj bitkou.
Poškodená prípad oznámila policajtom, ktorí dnes v podvečer páchateľa vypátrali, zadržali a obvinili. Obvinený Huncovčan je umiestnený v cele policajného zaistenia a polícia dala podnet na jeho vzatie do väzby.

V Poprade sa žena zabila pádom zo 7 poschodia
Popradskí policajti dokumentujú a vyšetrujú prípad úmrtia 47 ročnej ženy . Tá dnes okolo 05.00 h pádom zo 7 poschodia bytovky na Šrobárovej ulici v Poprade ukončila svoj život. Na zemi pred blokom ju našla ležať 25 ročná suseda a neskôr aj manžel vracujúci sa z nočnej služby. Privolaný lekár pri ohliadke konštatoval smrť a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Telo nebohej previezli pohrebnou službou na patológiu v Poprade.
Popradská polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark